Toiletten

Afdrukken
PDF

Ook bij Jansen Freriksen staat sanitair centraal. Als installateur van kwaliteits merken sanitair richten wij dagelijks toiletten in. Ook op het gebied van aangepast sanitair leveren wij diverse diensten. Bent u toe aan een nieuwe toilet of heeft u plannen voor een verbouwing dan nemen wij graag de verantwoording op ons om uw toilet tot een plek te maken waar u kan genieten en ontspannen. Tevens kunnen wij u informeren over de water besparing's mogelijkheden. Zo bespaart u ook nog op uw water rekening.

Hangend toilet

Hangend toilet heeft het voordeel dat u een vrije ruimte heeft onder het toilet wat voor het schoonmaken een voordeel is.Een nadeel is dat u een klein ruimte verlies heeft omdat uw water reservoir achter een muur zit ,het verlies is ongeveer 35 centimeter. Verder spelen de persoonlijke wensen en behoefte een grote rol bij de aanschaf van een hangend of een staand closet.

hangend_toilet

Aangepast toilet

Ook voor aangepaste toiletten kunt u bij Jansen Freriksen terecht. De ruime keuze en diverse soorten brengen ook u het gemak dat u verlangt. Ook zijn er diverse hulpmiddelen voor het toilet beschikbaar o.a beugels en aangepaste toiletzittingen. Een compleet aangepast toilet kunnen wij u dan ook op korte termijn leveren.

toiletbeugel

Water besparing

Water besparing kan ook u veel geld uitsparen. Veel toiletten gebruiken per spoelbeurt 6 tot 9 liter water en dat enkele keren perdag. Om minder water te gebruiken per spoelbeurt kunt u een spoel onderbreker aanbrengen wat al gauw een besparing is van enkele liters per spoelbeurt.

Ook zijn er systemen die nog zuiniger zijn en uw watergebruik verlagen tot 3 liter per spoelbeurt. Wilt u meer weten over water besparing neem dan contact met ons op. Ons advies is uw besparing.


grohe_drukknop