Badkamer

Afdrukken
PDF

De badkamer neemt een steeds centrale plek in huis in. Mensen maken vele malen per dag gebruik van hun badkamer, niet alleen op functionele wijze maar ook voor hun ontspanning.

Op het gebied van badkamers leveren wij de volgende diensten:

  1.        ontwerp van badkamers
  2.        levering en aanleg van volledige badkamers
  3.        aanpassingen voor mensen met beperkingen                                                                                                        

Voor installatie en inrichting werken wij uitsluitend met kwaliteits merken

bad en douche


badkamer_modern3 badkamer_modern1 badkamer_modern2 

Nieuwe badkamer

De badkamer is de afgelopen jaren een grotere rol gaan spelen in ons leven, waar het vroeger nog een plaats was om je snel te wassen is het nu een plaats om heerlijk te relaxen. Ook als men de inrichting bekijkt is de badkamer meer een paleis geworden. Velen nemen de stap om hun badkamer te renoveren maar houden geen rekening met de afmetingen van zowel bad toilet en meubilair. Het inrichten van een badkamer is dan ook vaak een zaak van rekenwerk om de ruimte zo optimaal te benutten zonder dat men op comfort inlevert. Bij JansenFreriksen nemmt men graag deze taak van u over zodat u zorgeloos achteroverleunend in uw stoel de verrichtingen waar kan nemen.

Enkele tips

Voordat u de badkamer gaat renoveren moet u toch met een aantal zaken rekening houden. Hou groot zijn uw badkamer elementen en wat wilt u allemaal in uw badkamer. Om latere problemen te verkomen is het aan te raden om eerst op een stuk ruitjes papier een eerste indeling te maken van uw nieuwe badkamer. In een later stadium als u de werkzaamheden laat uitvoeren zal onze adviseur u verder adviseren over de mogelijkheden van uw ontwerp.