CV ketels

Afdrukken
PDF

Is uw cv ketel aan vervanging toe of betaalt u zich blauw aan de gasrekening. Dan kunnen wij u vrijblijvend deskundige informatie geven over een nieuwe cv-ketel. de juiste combinatie van cv ketel en radiatoren levert u een maximaal rendement op. Een te grote cv ketel en of verkeerde radiatoren geeft minder rendement een een hogere energie rekening.

Tegenwoordig willen we niet alleen genieten van het comfort van centrale verwarming, maar zijn we ook bewuster geworden van het milieu en kosten. Met de huidige technologie is het mogelijk om op het energieverbruik te besparen zodat u en het milieu er baat bij hebben, met behoud van comfort.

Op het gebied van verwarming leveren wij de volgende diensten:

  1. levering en installatie van centrale verwarming
  2. levering en installatie van radiatoren
  3. levering en installatie van vloerverwarming
  4. levering en installatie van zonneboilers
Jansen Freriksen Bosch leverancier

Belangrijke punten

Belangrijke aandachts punten voor een nieuwe c.v ketel
worden vaak vergeten of het verkopen vind men belangrijker dan een project op maat. Bij Jansenfreriksen staat kwaliteit voorop want u betaalt tenslotte onze boterham. Bij een nieuwe installatie bekijken wij eerst de wensen en de mogelijkheden en met deze kennis gaan wij bekijken welke ketel en welke radiatoren er het meest geschikt zijn voor uw huis. Een te grote capaciteit is onnodig en kost geld een te kleine capaciteit kost ook geld, daarom krijgt u van ons een berekening op maat zodat u betaalt voor wat u krijgt , ons motto is dan ook liever iets meer maar nooit minder. Ook de mogelijkheid van vloerverwarming en of wandverwarming word door ons bekeken.

Betaalt u te veel aan uw energie bedrijf ?? laat ons bekijken of u met een nieuwe ketel uw ketel kan terug verdienen.